Des de 1980/81 treballant per la Cultura en general, la Valenciana i especialment la de Paterna.



lunes, 16 de noviembre de 2015

VI Tertúlia-Taller de Teatre 9-11-15


EL TEATRE LLEGIT I LA FALTA DE RESPOSTA

     Ya són uns quants anys que compartim en l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana una Tertúlia taller de prosa anual, sempre en el segon dilluns de Novembre i en el benvolgut Capri. Mai hem conseguit una bona resposta d’ateneistes quan ells mateixa òmplin normalment les Mostres de Teatre de Maig i Juny.

     Sabem que la publicitat és poca pero sempre ho teniu en la nostra “revista” i el blog de l’Ateneu ho anuncia en prou antelació; com hem informat, en les llectures dramatisades es pot participar raonant en l’autor i els actors-actrius; esta última del 9 de Novembre fon una bona obra d’actualitat “M’ho varen contar ahir”, molt ben llegida i dramatisada per Ampar Mateu, Ricart Folgado, Vicent Pérez i Nicolau Rosales, tots ells dirigits i fent també de narrador per Rafael Melià. Sincerament nos sentim prou despagats perque és una digna activitat cultural més i a tots nos agrada sentir el caliu de la vostra presència, enguany més pobreta que mai.

     A vore si en Novembre 2016, segon dilluns a les 19’45 h. podem vore-nos en el Capri per a compartir en viu i en directe bon teatre valencià.

viernes, 13 de noviembre de 2015

Exposiciones Jeroni y Alex Alemany



        El día 5 de Octubre fue inaugurada por la Concejala de Cultura Dña. Paquita Periche la exposición de Jeroni. 

     El Ateneísta y amigo Jeroni llenó la sala de exposiciones del Gran Teatro Antonio Ferrandis acompañando, además de por miembros del Excmo. Ayuntamiento de Paterna, por un gran número de personas que querían compartir con él la ilusión de tener colgada su obra. 

    Con su depurada técnica de la acuarela, Jeroni nos presenta una obra con cantidad de paisajes y de rincones urbanos, que no debemos dejar de visitar.




   
       El día 30 de Octubre inauguró su exposición el  pintor Alex Alemany en Valencia. 

      Amigo del Ateneo este gran pintor de estilo propio realista e hiperrealista nos presenta una obra poética, cargada de sensaciones que no dejan jamás indiferente .

     Podréis visitarla hasta este sábado, 21 de noviembre.


lunes, 2 de noviembre de 2015

Próximos Eventos

          Os recordamos que el próximo 9 de noviembre a las 20 h en el Salón Capri tendrá lugar la Tertúlia-Taller de Teatro, en colaboración con l'Aelva.


       
          También os informamos que el próximo jueves, día 5 de noviembre, tendrá lugar la inauguración, a las 19 h., en la Sala de Exposiciones del Gran Teatro Antonio Ferrandis, de una Exposición de Acuarelas del artista JERONI, permaneciendo allí expuesta hasta el día 4 de diciembre. 


No dejéis pasar esta oportunidad de visitar la que será una magnifica exposición.