Des de 1980/81 treballant per la Cultura en general, la Valenciana i especialment la de Paterna.



miércoles, 21 de octubre de 2015

VI Tertúlia-Taller de Teatre, en la colaboració de l'AELLVA.

En el Teatre Capri, el dia 9 de Novembre, a les 20 h, un any més i en l’estimada colaboració de l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana, vos oferim una Tertúlia-Taller de Teatre en la que tots podem participar només acaben de llegir i dramatisar l’obra els actors i actrius, tot i com ya és tradició per autèntic amor a l’art (en este cas a l’art de Talia).

En el Salón Teatro Capri, el próximo lunes 9 de noviembre, a las 20h, un año mas y contando con la inestimable colaboración de la Asociación de Escritores en Lengua Valenciana "AELLVA", el Ateneo ofrece una Tertulia-Taller de Teatro en la que como es costumbre, una vez finalizada la interpretación leída de los actores y actrices, los asistentes podrán participar en el debate con el director de la obra, y los intérpretes, aspectos de la misma.

L’obra, original i dirigida per Rafael Melià Castelló, du per títul: 

“M’ho varen contar ahir” 
i té el següent repartiment:

Marisa................................. Ampar Mateu
Àlvar.................................... Ricart Folgado
Paco..................................... Vicent Pérez
Amadeu................................ Nicolau Rosales


Director................................. Rafel Melià  



Aprofitem per a informar-vos de les XXIV Jornades de LA AELLVA. I vos convidem a la visita guiada al  "Monasteri de Sant Miquel i els Reis - Biblioteca Valenciana" que serà el 3 de novembre a les 17h.

Aprovechamos la ocasión para informaros de las "XXIV Jornades de l'Aellva" que esta entidad realizará en el Monasterio de San Miguel y los Reyes - Biblioteca Valenciana en la que se nos ofrece la posibilidad, a través de una visita guiada, de conocer este importante monumento cultural de nuestra ciudad. Será el día 3 y dará comienzo la visita a las 17h.