Des de 1980/81 treballant per la Cultura en general, la Valenciana i especialment la de Paterna.



miércoles, 22 de octubre de 2014

10 Noviembre, 19:45h Tertulia-Taller de Teatro.

Foto del acto en 2013
Un atre any, i ya en són prou, tenim el plaer d’anunciar-vos l’agermanadora colaboració de l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana en el nostre Ateneu. Dins de les Tertúlies-taller de prosa de la AELLVA que venen realisant-se el segon dilluns de cada més, en la seua sèu del carrer Alt de Valéncia.

Anualment, dos d’elles es dediquen a la llectura i interpretació dramatisada d’obres teatrals inèdites; enguany i el dilluns 10 de Novembre, a les 19,45 h. en el benvolgut “Capri” tindrem una extraordinària aportació a la Cultura, com sempre per amor a l’art, del genial autor i els excelents actors i actrius que vos detallem.

Otro año mas, el Ateneo Cultural "Paterna" tiene el gusto de anunciaros que continuamos colaborando con nuestra asociación hermana AELLVA y sus Tertúlias-Taller de prosa que realizan cada mes en su sede en la c./ Alta, de Valencia.

Anualmente la AELLVA dedica dos de sus tertulias a la lectura y interpretación de obras teatrales inéditas. El próximo 10 de Noviembre, a las 19:45 h., en nuestro querido "Capri" tendremos una extraordinaria aportación a la Cultura del genial autor y actores/actrices que os detallamos seguidamente, y que como siempre presentan "por amor al arte".


Obra: WILLIAM, ERES EL MÉS GRAN, SE VEU QUE TU ERES DE STRATFORT.

(Versió sainetesca d´unes poques obres de Sahkespeare) 
Escrita per Pepe Bea Mataix. Duració: una hora (aproximadament)

Repartiment:

Lady Carter  Starer.............       Maribel Quilis
Charlize Bestbody………….      Ampar Noguera
Lady Attenborough...............     Ampar Campillos
Katherine Punyeterin……….     Mar Aràndiga.
Tempus Fugit……………….      Mirechu Cerdàn.
Sir Lawrence Olivier Gilgoud...  Toni Montañana.
Sir Alec Guiness de Mahou...... Pepe Bea.
Hamlet jove...........................     Miquel Aràndiga